۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۵ مهر

اولین مدرسه جامع تاکتیک‌ها و تکنیک‌های بین‌الملی‌سازی و ارتقای رتبه دانشگاه

با حضور بیش از 60 شرکت کننده از دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

اولین مدرسه جامع تکنیک‌ها و تاکتیک‌های بین‌المللی ‌سازی و ارتقای رتبه دانشگاه با مشارکت دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی، مرکز آموزش‌های الکترونیکی، آزاد و خدمات تخصصی و مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه اصفهان در دو سطح یک و دو در روزهای 19، 20 و 21 شهریور ماه به صورت حضوری و مجازی حول محور بین‌المللی‌سازی و ارتقای رتبه دانشگاه (ارتقای کیفیت، افزایش رویت‌پذیری و ارتقای رتبه) برگزار شد.
این مدرسه مشتمل بر 54 دوره آموزشی و 120 ساعت آموزش، همراه با اعطای گواهینامه جامع دوره به همراه بسته جامع آموزشی شامل: فیلم ضبط شده دوره‌ها، صوت ضبط شده دوره‌ها و فایل‌های ارایه مدرسان به شرکت‌کنندگان بود.
سطح سوم مدرسه نیز در قالب 35 دوره تکمیلی در بازه زمانی 21 مهر ماه لغایت 11 آذر ماه 1403 به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
www.eischool.ir
تاریخ: