ارسال الکترونیک مدارک تحصیلی

برای ارسال مدارک خود به World Education Services به ترتیب زیر عمل نمایید:
1. تأییدیه مدارک خود را از اداره فارغ‌التحصیلان دانشگاه اصفهان دریافت نمایید (در صورت امکان).
2. از کلیه مدارک خود فایل یکپارچه PDF با کیفیت بالا تهیه نمایید.
3. برای هر مقطع تحصیلی یک فایل جداگانه تهیه نمایید.
4. مدارک خود را به همراه WES Reference No به ایمیل isco3.ui@gmail.com ارسال نمایید.
5. عنوان ایمیل به صورت الگوی “First name Last name – WES Ref. No” باشد.
مدارک شما کمتر از 48 ساعت اداری از طریق ایمیل رسمی int-office@ui.ac.ir ارسال خواهد شد.

بر اساس اعلام WES، به دلیل حجم بالای درخواست‌ها، مدت زمان تغییر وضعیت صفحه شخصی شما 3 تا 5 روز کاری تخمین زده شده است.

برای ارسال مدارک خود به دانشگاه‌ها یا موسسات خارج از کشور به ترتیب زیر عمل نمایید:
2. از کلیه مدارک خود فایل یکپارچه PDF با کیفیت بالا تهیه نمایید.
3. برای هر مقطع تحصیلی یک فایل جداگانه تهیه نمایید.
4. اطلاعات (ایمیل) دانشگاه دریافت‌ کننده را به همراه فایل مدارک خود به ایمیل isco3.ui@gmail.com ارسال فرمایید.
5. عنوان ایمیل به صورت الگوی “First name Last name” باشد.

فریبا هادیان
isco3.ui@gmail.com