۱۴۰۳ شنبه ۱ دي
برنامه پژوهشي جندي‌شاپور-1398

برنامه پژوهشي جندي‌شاپور توسط مركز مطالعات و همكاري‌هاي علمي بين‌المللي و بخش همكاري و فعاليت فرهنگي سفارت فرانسه با فراخوان سالانه اجرا مي‌شود. اين برنامه از سال 1383 آغاز شده است، و هدف آن ارتقاء و گسترش همكاري‌هاي علمي پژوهشي ميان پژوهشگران دو كشور ايران و فرانسه مي‌باشد.

نوع حمايت:

در صورت پذيرش طرح پيشنهادي، مبلغ 300 ميليون ريال از طرف مركز مطالعات و همكاري‌هاي علمي بين‌المللي براي پژوهشگران ايراني و از طرف نماينده فرانسه بودجه‌اي براي پژوهشگران فرانسوي اختصاص داده مي‌شود. در مقابل پژوهشگران ملزم هستند كه گزارشي سالانه از پيشرفت طرح و فعاليت‌هاي انجام شده در خصوص چاپ مقالات در مجلات معتبر و برگزاري حداقل يك نشست علمي، در صورت امكان با حضور طرف فرانسوي ونماينده علمي مركز در ايران صورت پذيرد. مدت پروژه‌هايي كه همراه با آموزش در سطح دكتري يا پسا دكتري مي‌باشند، حداكثر دو سال است.

اولويت‌هاي پژوهشي:

برنامه جندي‌شاپور شامل طرح‌هاي مشترك پژوهشي در تمامي حوزه‌هاي تخصصي از جمله علوم انساني و اجتماعي (حقوق، اقتصاد و مديريت و...)، علوم پزشكي، علوم فني و مهندسي، علوم پايه، علوم محيط زيست و زيست‌شناسي است كه با در نظر گرفتن اولويت‌هاي پژوهشي مورد تصويب كميته‌هاي علمي دو كشور قرار گرفته است. طرح‌هايي كه شرايط ذيل را دارا باشند، در اولويت قرار مي‌گيرند:

  • پروژه‌هايي كه همراه با آموزش در سطح دكتري يا پسا دكتري باشد؛
  • طرح‌هايي كه موجب همكاري چند آزمايشگاه يا موسسه مختلف ايراني و فرانسوي شوند؛
  • طرح‌‌هايي كه باعث ايجاد توسعه، به ويژه توسعه اجتماعي-اقتصادي شوند؛
  • طرح‌هايي كه در چارچوب اولويت‌هاي مركز مطالعات قرار گيرند.

شرايط شركت در برنامه:

  1. تصويب طرح توسط يكي از موسسات پژوهشي يا دانشگاه‌هاي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري؛
  2. انتخاب يك نماينده بعنوان مسئول طرح براي طرح‌‌هايي كه چند موسسه يا دانشگاه در آن مشاركت دارند؛ وابستگي سازماني (Affiliation) مجري بايد از دانشگاه هاي مربوط به بند 1 شرايط شركت باشد؛
  3. متقاضي شركت در برنامه جندي‌شاپور نبايستي قرارداد جاري در ساير برنامه‌هاي مركز داشته باشد و در صورتي كه طرح مشتركي داشته، از مدت اختتام آن يك سال گذشته باشد تا مشمول استفاده از حمايت مالي اين برنامه شود.

مدارك مورد نياز:

  1. تكميل فرم شركت در برنامه پژوهشي جندي‌شاپور از طريق وبگاه مركز (نسخه چاپ شده اين فرم جداگانه به مركز ارسال شود)؛
  2. معرفي پژوهشگر از سوي معاونت پژوهشي پژوهشگاه يا دانشگاه متبوع (زير مجموعه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري)؛
  3. ارائه نام و نشاني كامل، نشاني پست الكترونيكي و CV محققان فرانسوي و ايراني به عنوان مجري طرح به همراه همكاران، (لازم به ذكر است تنها كساني مي‌توانند از برنامه جندي‌شاپور استفاده كنند كه اسامي آن‌ها پيش از تصويب طرح به عنوان همكار طرح در فرم ثبت‌نام ذكر شده باشند.
  4. ارائه نامه‌اي از طرف همكار فرانسوي مبني بر موافقت به همكاري در طرح مربوطه؛
  5. كليه مدارك فوق بايد به زبان فارسي به مركز مطالعات و همكاري‌هاي علمي بين‌المللي ارسال گردد. به جز مورد 4 كه بايستي به زبان انگليسي باشد.

** به پرونده‌هاي ناقص ترتيب اثر داده نمي‌شود.

تذكر: محقق ايراني طرح بهتر است از ارسال همزمان تقاضا توسط طرف فرانسوي به تصويب كننده طرح در فرانسه اطمينان حاصل كند. در صورتي كه يكي از طرفين در موعد مقرر تقاضايشان را به همراه كليه مدارك درخواستي به موسسه مسئول ارسال نكند، پرونده مورد بررسي قرار نخواهد گرفت.

بررسي مدارك به طور همزمان توسط گروه متخصصان هيأت علمي، فناوري و آموزشي(Mission Scientifique, Technique et Pédagogique - MSTP) و كارگروه‌هاي تخصصي مركز مطالعات و همكاري‌هاي علمي بين‌المللي انجام مي‌شود. جلسه كميسيون مشترك متخصصان براي تصميم‌گيري نهايي و اعلام نتايج به متقاضيان نيمه دوم آذر‌ماه انجام خواهد شد.

براي كسب اطلاعات بيشتر مي‌توانيد به وبگاه مركز مطالعات و همكاري‌هاي علمي بين‌المللي به نشاني http://www.cissc.ir مراجعه و يا با شماره تلفن:  95-88919894-021 تماس حاصل فرماييد.

 

اولويت‌هاي برنامه پژوهشي جندي‌شاپور

 
 
تاریخ به روزرسانی:
1400/02/25
تعداد بازدید:
2598
Powered by DorsaPortal