پیام تبریک رییس دانشگاه اصفهان به مناسبت میلاد با سعادت پیامبر صلح و دوستی، حضرت مسیح (ع)
دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان فرا رسیدن میلاد سراسرنور و رحمت پیامبر بزرگ الهی و پیام‌آور صلح و دوستی حضرت عیسی مسیح (ع) و فرا رسیدن آغاز سال نو میلادی را به هموطنان مسیحی تبریک گفت.

سال روز میلاد باشکوه پیامبر بزرگ خداوند، منادی توحید و نوع دوستی حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام را به هموطنان مسیحی و به خصوص اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان مسیحی دانشگاه اصفهان تبریک و تهنیت می‌گویم.

عیسی بن مریم علیه‌السلام منادی رحمت و برکت و هدایت الهی برای انسانها بود و ترنم نزول باران رحمت و تکمیل دین الهی توسط پیامبر ختمی مرتبت حضرت محمد (ص) را به نسل‌ها و عصرهای آینده مژده داد.

اینجانب ضمن تبریک میلاد منادی بزرگ صلح و عدالت، حضرت عیسی بن مریم (ع) و آغاز سال 2021 میلادی امیدوارم در سایه تعالیم انسان‌ساز انبیای الهی، امنیت و آرامش بیش از پیش در جهان گسترش یابد و در خاتمه سالی پر از برکت، صلح و دوستی، سلامتی، نیک‌بختی و در نهایت، مهار کووید-19 برای همه مردم جهان آرزو می‌نمایم.

دکتر هوشنگ طالبی

رییس دانشگاه اصفهان